08 okt 2015

Indien uw vloer niet meer aan uw wensen voldoet, bijvoorbeeld als er barsten merkbaar zijn, of hij vergt te veel onderhoud, dan denkt u waarschijnlijk aan een nieuwe vloer. Maar welke mogelijkheden zijn er voor een nieuwe vloer? En voor welke optie zal ik gaan?

De oplossing op uw vraag (bedrijfsvloer, gietvloer of industrievloer) trachten wij u via dit stuk aan te bieden.Om u op weg te helpen achter de oplossing op uw vraag te komen beschrijven we eerst de voordelen en mogelijke toepassingen van de 3 verschillende vloeren.

Vanzelfsprekend wilt u als ondernemer niet dat uw pand voor lange tijd onbruikbaar is omdat een vloer gelegd moet worden en uit moet harden.

 

Bedrijfsvloer-Kornuyt-is-uw-specialist

 

Industrievloer

Een industrievloer bestaat uit polyurethaancement en is bijzonder vlot aangelegd. Als deze vloer aangebracht wordt kunt u nagenoeg altijd diezelfde dag nog de vloer volkomen belasten en is de vloer waterafstotend.

Een industrievloer is geschikt voor elke ruimte waarin veel vocht is of wanneer de vloer fors belast wordtIndustrievloeren zijn opgewassen tegen forse temperaturen; van -40 tot een ontzagwekkende +120 graden Celsius. Deze vloeren zijn eenvoudig te reinigen en kunnen met antislip optie verkregen worden.

 

Gietvloer

Gietvloeren worden geproduceerd van epoxy of polyurethaanhars. Deze vloeren zijn duurzaam en slijtvast. Een gietvloer gaat jaren lang mee. Doordat gietvloeren compleet naadloos zijn, zijn ze erg hygienisch en vlot  te onderhouden.

Gietvloeren zijn ontzettend gepast voor vertrekken als galerijen, cleanrooms, magazijnen parkeergarages, en bedrijfsruimtes. Deze vloeren zijn ook te verkrijgen in verscheidene decoraties.

 

Bedrijfsvloer

Bedrijfsvloeren komen het beste tot hun recht in de zwaarste situaties. Een bedrijfsvloer is bestand tegen de zwaarste chemicaliën en zijn antistatisch. Net als industrievloeren zijn bedrijfsvloeren toe te passen in de meest extreme temperaturen.

Ook deze vloeren kunt u aanschaffen in antislip. Een bedrijfsvloer is te plaatsen op bijna elke onderlaag. Mocht de vloer toch te fors belast worden is onderhoud of herstel zeer nuttig, vlot en niet prijzig. Kijk hier voor bedrijfsvloeren Eindhoven.

Je reactie