07 jan 2016

Ucrete industrievloeren: Het zal u niet vreemd in oren klinken dat aanbedrijfsvloeren en dan in het bijzonder industrievloeren, hogere eisen worden gesteld dan een gewone vloer. Hierbij is kennis en ervaring van zowel de applicateur als leverancier van groot belang. De juiste combinatie biedt oplossingen die aan al uw wensen tegemoet komt.

Ucrete industrievloeren zijn kostenbesparend om dat ze enorm duurzaam zijn. Ook zijn Ucrete industrievloeren onderscheidend in de extreem snelle verwerking en uitharding.  De vloer kan vaak al de volgende dag volledig in gebruik genomen worden.

 

ucrete-artikel-foto

 

Het product bestaat uit een bijzondere samenstelling van verschillende componenten welke na het mengen meteen aangebracht dienen te worden in verband met de snelle verwerking tijd.

De zwaar belastbare Ucrete polyurethaanharsen (bestand tegen alles) met een uitzonderlijke reputatie heeft zich al jaren bewezen. De meest voorkomende gebieden waar deze vloeren worden toegepast zijn: voedingsindustrie, farmaceutische industrie, drankenindustrie en de chemische industrie.

 

Voordelen Ucrete industrievloeren:

  • Thermo schokbestendig (tot 120 graden Celsius)
  • Chemisch resistent
  • Uitstekende schok- en slijtweerstand
  • Schone en veilige werk omgeving
  • Geen vlekvorming
  • Voldoet aan de HACCP norm
  • Extreme Vocht tolerantie
  • Bijzonder goed te reinigen
  • Snelle plaatsing en uitharding
  • Antislip toepassing mogelijk

 

Functies Ucrete industrievloeren

Ucrete industrievloeren of Ucrete bedrijfsvloeren zijn toepasbaar in verscheidene structuren en laagdiktes. Tevens bestaat er onderscheid in het aanbrengen van de verschillende type systemen.  Het ucrete vloersysteem kan gegoten of gesmeerd worden. Het aanbrengen van een ucrete industrievloer vergt niet alleen vakmanschap, ervaring en kennis, maar ook oog voor detail.

De bestaande ondergrond moet over voldoende druk en treksterkte beschikken en voldoende draagkrachtig zijn. Op basis van de gestelde eisen van de directe omgeving en de te verwachten belasting (mechanische als chemische) wordt een passend advies gemaakt. De aan te brengen dikte van de ucrete industrievloer is sterk bepalend voor de verwachte thermische belasting. Bepaalde Ucrete systemen zijn hierdoor belastbaar tot wel 120 graden Celsius.

Ucrete industrievloeren bieden uitkomst onder de meest extreme omstandigheden voor zowel de lange als de korte termijn. Daarnaast hechten bedrijven steeds meer waarde aan hun productieproces en kunnen uitval van het productieproces eigenlijk niet veroorloven.

 

Duurzame Ucrete vloeren

Het woord duurzaam wordt vaak in de mond genomen, maar een vloer die langer dan 30 jaar blijft liggen is voor ons pas een duurzaam vloersysteem te noemen.

Je reactie