12 jan 2016

Graffiti verwijderen: graffiti kan mogelijkerwijs prachtig zijn, sommigen zien het zelfs als een vorm van kunst. Het wordt echter doorgaans als ergerlijk en hinderlijk ervaren als het ongewild op uw eigen bedrijfspand zit, des te lastiger is dat het oppervlak nauwelijks schoon te krijgen is.

Om uw pand weer schoon te krijgen bent u vaak lang bezig met gevaarlijke en giftige stoffen die de kwaliteit van uw pand aantasten, slecht zijn voor de gezondheid en voor het mileu. In deze blog kunt u lezen hoe u (samen met Kornuyt), graffiti doeltreffend en milieuvriendelijk tegen kunt gaan!

 

graffiti-verwijderen-blogfoto-300x224

 

Manieren om graffiti te verwijderen

Er zijn een reeks, vaak omslachtige, manieren om graffiti te verwijderen. Wij hebben echter de perfecte oplossing om het bevuilen en bekladden van uw pand fundamenteel tegen te gaan. Wij kunnen een anti-graffiti systeem bij u aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de graffiti niet tot diep in de poriën van uw gebouw kan doordringen.

Mocht er op de behandelde muur graffiti gespoten worden, kunt u dit gemakkelijk door ons weg laten halen Deze anti-graffiti systemen bestaan uit een impregneermiddel of een coating. De samenstelling van deze anti-graffiti-systemen is afkomstig van de laatste trends uit de nanotechnologie.

Is uw gebouw wel volgeklad, maar heeft u nog geen anti-graffiti systeem ?  Dat is geen enkel probleem! Kornuyt kan behalve de preventieve behandeling ook graffiti, of andere vormen van vervuiling, verwijderen van uw muren.

Na het verwijderen van de graffiti kan indien gewenst meteen het anti-graffiti systeem toegepast en aangebracht worden. Naast graffiti verwijderen bieden wij nog vele andere diensten aan waaronder:

Je reactie