19 apr 2016

Totaalonderhoud: Op het gebied van vastgoedonderhoud zijn er legio bedrijven die iets voor u kunnen betekenen. Desalniettemin kunnen de meeste van bedrijven maar 1 dienst op het gebied van vastgoedonderhoud aanbieden. Er zijn maar heel weinig bedrijven die u echt een totaalonderhoud oplossing in het vastgoedonderhoud aan kunnen bieden.Zo’’n totaaloplossing is enorm handig, u hoeft in dat geval immers niet meer diverse bedrijven te benaderen voor verschillende opdrachten. U kunt met al uw problematiek en schade terecht bij 1 en hetzelfde bedrijf.  Maar waar bestaat zo’’n totaaloplossing nou precies uit?

Totaalonderhoud-in-vastgoed-400x400

Totaalonderhoud in vastgoed

Vastgoedonderhoud bestaat uit het wegnemen of herstellen van slijtage en de kans daarop. Bij te laat of bij niet ingrijpen kan er ernstige schade ontstaan in de vorm van vochtdoorslag, lekkages, betonrot, scheurvorming en afbrokkeling.

De diensten die Kornuyt aanbiedt op het gebied van vastgoedonderhoud zijn: gietvloeren en vloerreparatie, gevelherstel en gevelreiniging, torbostralen, gritstralen, betonreparatie, vochtbestrijding, impregneren, voegwerk en draingoten.

Totaalonderhoud beton

Schade aan beton kan omvangrijke gevolgen hebben voor de constructie van uw pand. Om problemen hierin te voorkomen en op te lossen zijn verschillende methoden van betonreparatie toepasbaar. Er zal in eerste instantie een analyse plaatsvinden om erachter te komen welke toepassing vereist is.

De methoden die Kornuyt toe kan passen zijn: handmatige betonreparatie en betonreparatie door middel van spuitbeton en injecteren. De materialen die hiervoor gehanteerd worden zijn: epoxy gebonden mortels, PCC (Polymeer Gemodificeerde Cementmortel) en cementgebonden mortels en kunnen in de geschikte kleur aangebracht worden.

vastgoedonderhoud

Vochtproblematiek

Vochtproblemen kunnen op twee manieren worden aangepakt, namelijk curatief en preventief. Op het gebied van vochtbestrijding biedt Kornuyt een tiental oplossingen aan, namelijk: het aanbrengen van een vochtscherm,  afdichten van de doorvoeren, stoppen drukkend water, optrekkend vocht opzuigen, aanbrengen damp open systemen, aanbrengen spuitlagen, en het toepassen van diverse injectietechnieken.

Onderhoud aan vloeren

Behalve uw bestaande vloer repareren kan Kornuyt ook zelf vloeren leggen. De vloeren worden aangeboden aan bedrijven, zware industrieën en zelfs aan particulieren. Het assortiment vloeren dat aangeboden wordt is zeer uiteenlopend, u kunt denken aan gietvloeren, Ucrete vloeren, bedrijfsvloeren en troffelvloeren. Deze vloeren hebben allemaal hun eigen kenmerkende voordelen. Daarnaast kunt u tevens kiezen uit diverse extra opties, bijvoorbeeld antistatisch of een anti-slip laag.

Contact over totaalonderhoud?

Heeft u nog vragen over totaalonderhoud? Neem voor extra informatie over zwembad renovatie contact op via:

0492-534596 of info@kornuyt.nl

Wilt u meteen een aanvraag voor een offerte doen? Vul dan het formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

 

Werkterrein

Kornuyt heeft inmiddels in Noord-Brabant in o.a. Helmond, Eindhoven en Limburg en omgeving een aardige staat van dienst opgebouwd in zeer uiteenlopende marktsegmenten. Hierbij kunt u denken aan: openbare gebouwen, foodindustrie, MKB, industrie, ziekenhuizen, onderwijsinstituten, galerijen, kantoren, productiehallen, magazijnen en utiliteitsbouw in zowel de zakelijke als de particuliere sector.

Je reactie