18 jul 2016

Uw autowasstraat vloer is aan vernieuwing toe? Ook dan kiest u voor onze unieke duurzame kunststof gietvloeren. Deze zijn oerdegelijk, 100 procent vloeistofdicht en bestand tegen chemicaliën en zware belasting.

Vloeren van Kornuyt zijn bijzonder geschikt voor autowasstraten. Onze vloeren zijn bestand tegen diverse chemicaliën, heel eenvoudig schoon te maken en daarnaast zijn ze slag, stoot- en krasvast. Daarnaast zijn onze vloeren buitengewoon hygiënisch. Onze gietvloeren voldoen aan de richtlijnen voor de foodindustrie en zijn HACCP en vloeistofdicht gekeurd. Wanneer de laatste top coating is aangebracht zijn onze vloeren na pakweg twee uur na de aanbrenging klaar voor gebruik.

 

Autowasstraat vloer

 

Vuil en vocht kunnen zich opeenhopen in de naden van de vloeren. Een vloer voor een autowasstraat heeft geen naden en voldoet daarom zonder problemen aan de strenge HACCP eisen. Omdat de vloer zoals gezegd geen naden heeft, komt er dus geen opeenstapeling van vuil, en zorgt ervoor dat de autowasstraatvloer eenvoudig te reinigen is

Autowasstraat vloeren van Kornuyt zijn ongevoelig voor smeer, oliën, veel zuren en zijn vloeistofdicht. Met name voor de bij de autoreiniging gebruikte logen bieden wij een coating met een grote mate van chemische bestendigheid.

 

Kenmerken autowasstraat vloeren

  • Geen naden
  • Veerkrachtig
  • Scheur overbruggend
  • Vloeistofdicht en afvalstof dicht
  • Immuun tegen warm wateren zuren
  • Imuun tegen lage en hoge temperaturen
  • Slijtvast en toekomstbestendig
  • Zwaar belastbaar

 

Werkzaamheden

Mechanisch voorbereiden (stralen en of slijpen) om een juiste hechting te creëren. Daarna plaatsen we een primer.

Wanneer het nodig is zullen we bij tegelvloeren en grotere bobbels uw ondervloer gelijkmaken met een schraaplaag.

Vervolgens brengen we de vloer aan waarna deze verzegeld wordt met een transparante coating in gewenste gladheid of antislip. De uitharding duurt pakweg twee uur waarna u de vloer weer helemaal kunt belasten.

 

Voordeel autowasstraat vloer

Een autowasstraat vloer kan worden geplaatst, doorgaans binnen een dag is deze volledig belastbaar en volkomen uitgehard. De mechanische belasting door bedrijfsapparatuur en motorvoertuigen veroorzaakt geen complicaties voor de wasstraat vloer. Zowel buiten de ruimte waar de auto’s voor gewassen kunnen worden. Uiteraard plaatsen wij ook draingoten en lijngoten.

 

Je reactie