16 jun 2016
Elke ondergrond en vloer beschikt over haar eigen unieke kenmerken. Voor gietvloeren zijn dat er redelijk wat. Van deze soort vloer is natuurlijk al bekend dat het zeer eenvoudig te plaatsen is, maar er zijn meer voordelen. Een niet te miskennen voordeel van een gietvloer is immers de wijze waarop deze kan worden onderhouden. Als je kijkt naar andere vloeren heeft de gietvloer namelijk geen naden waardoor ze heel makkelijk schoon te houden zijn. Bovendien is dit alleen maar positief voor het  hygiënische aspect. Plus bij problemen is een gietvloer betrekkelijk simpel is te repareren .

Duurzaam

De twee voornaamste aspecten die verbonden zijn aan een gietvloer zijn zonder twijfel veelzijdigheid en  duurzaamheid. Veel bedrijven vinden het lastig om een vloer te vinden die perfect past bij hun interieur. Een ideale oplossing kan een gietvloer zijn. Deze vloer is namelijk te plaatsen in diverse kleuren en opties waardoor het feilloos kan passen in ieder bedrijfspand.

Prijs van een gietvloer

Tevens is deze vloer zeer allround in gebruik waardoor deze toegepast kan worden als bedrijfsvloer, industrievloer, ziekenhuisvloer of garagevloer. Er is 1 ding wat zeker is, de bijzondere gietvloer eigenschappen maken het tot één van de boeiendste vloeren die er verkrijgbaar zijn. Bereken uw gietvloer prijs op onze pagina.

kenmerken gietvloer

Makkelijk onderhouden

Voor veel bedrijven is hygiëne erg belangrijk. De gietvloer is een goed voorbeeld van een vloer die heel makkelijk is te onderhouden, wat de gietvloer zeer interessant maakt om te plaatsen. Door gebruik te maken een natte microvezeldoek en een stofzuiger is het namelijk eenvoudig om de vloer schoon te maken, zonder dat het u veel tijd in beslag neemt.

Toepassingen

De gietvloer werd vroeger vrijwel alleen toegepast voor industriële toepassingen, maar tegenwoordig is dat allang niet meer het geval. Mensen kiezen er steeds vaker voor dan om een gietvloer te laten leggen in hun huis. Dit kan zowel in woonkamer als in de garage, maar ook het plaatsen van een gietvloer in de badkamer is een goed idee. De gietvloer kan geplaatst worden op bijna iedere ondergrond, en zoals eerder vermeld is de vloer zeer simpel te onderhouden. Als een gietvloer toch beschadigd raakt op een gegeven ogenblik ,dan kan deze schade door middel van een vloerreparatie eenvoudig worden hersteld zonder dat u een geheel nieuwe vloer moet openbreken.

Levensduur van een gietvloer

De lange levensduur is het grootste voordeel van de gietvloer. Als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld tegels, laminaat, houten vloeren dan gaat de gietvloer een jaren langer mee. Een gietvloer gaat gemiddeld pakweg 30 jaar mee.

De belangrijkste reden waarom de gietvloer zo lang mee gaat is de technische opbouw van de vloer. Er ontstaat een oersterke coating door het gebruik van meerdere hars lagen. Bovendien is de gietvloer naadloos af te werken, waardoor de u de vloer makkelijk in goede staat kunt behouden. Daarnaast zijn er geen randen waar vuil of vocht doorheen kan komen.

Pandomo vloer

De Pandomo vloer is flink in populariteit gegroeid de afgelopen jaren en dat is niet voor niets! De pandomo vloer is een uiterst comfortabele vloer en is geschikt om te plaatsen in veel interieurs. Ik zal in het kort iets vertellen over de voordelen en eigenschappen van de pandomo vloer.

Een pandomo vloer is veel vraag naar vanwege enkele belangrijke voordelen. Zo is de vloer fijn om op te lopen en geheel naadloos. Ook bij de pandomo vloer kunt u kiezen voor eventueel vloerverwarming, net als bij de gietvloer. De pandomo vloer is ideaal om toe te passen in ruimtes waar sfeer nodig is, vanwege het industriële karakter van de vloeren

Als u liever een andere vloer wilt, dan helpen wij u graag.  We kunnen u helpen met alle soorten kunststofvloeren zoals epoxyvloeren, grindvloeren, vloercoatings en duurzame groene vloeren
.

Contact over kenmerken gietvloer

Heeft u verder nog vragen? Neem voor extra informatie contact op via:

0492-534596 of info@kornuyt.nl

 

Je reactie