01 mrt 2016

Water in de kelder: omdat kelders doorgaans onder het grondwaterniveau liggen is het vochtgehalte hier hoger en is de kans op vochtproblemen een stuk groter. In dit artikel kunt u lezen hoe dit te bestrijden is, wat de kenmerken zijn van een kelder lekkage, en hoe Kornuyt u hierbij kan helpen.

Het is cruciaal om een lekkage op tijd te bestrijden om erger te voorkomen. Vanzelfsprekend kunt u een lekkage in uw kelder direct herkennen wanneer er een grote plas water op de grond ligt ?
Echter.. een lekkage is niet in ieder geval even duidelijk waar te nemen, waardoor het probleem door sommigen ietwat onderkend wordt, met alle negatieve gevolgen van dien. Doorgaans is een lekkage te herkennen aan een muffe geur of schimmel, optrekkend vocht of vochtplekken, loszittend stucwerk of verf, vocht in de muren en door scheurvorming.

 

kelder-waterdicht-maken-300x223

 

Lekkage: water in de kelder

Omdat elke kelder verschillend is opgebouwd en er zich steeds een andere vorm van lekkage voor kan doen, heeft Kornuyt een ruime keuze aan afdichtingsystemen. Zowel de buiten- als de binnenkant kan Kornuyt een kelder waterdicht maken, optrekkend vocht bestrijden, gebruik maken van diverse injectietechnieken, een vochtscherm aanbrengen en de doorvoeren afdichten

Vanzelfsprekend kunt u niet alleen terecht bij Kornuyt voor vocht in uw muren of vochtproblemen in de kelder, maar voor vochtproblemen in uw hele huis, bedrijf of kantoor. U kunt ons altijd bereiken voor het uitvoeren van een inspectie, het waterdicht maken van uw kelder, of gewoon als u  advies wilt.

Je reactie