Monumentenzorg

Monumentenzorg is de instandhouding, het onderhoud, het herstel en de duurzame bescherming van oude bouwwerken. Dit geld voor ten minste 50 jaar oude zaken welke van algemeen maatschappelijk belang zijn vanwege de cultuurhistorische waarde.

DUURZAAM

Slim en effectief te werk gaan.

BETROUWBAAR

Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring.

SERVICE

Persoonlijke aandacht en klantgericht.

Monumentenzorg met zorg

Kornuyt is bekwaam in het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan alle monumenten en cultureel erfgoed in de regio, ook wel monumentenzorg genoemd. Het onderhoud van alle monumenten vergt extra zorg en voorzichtigheid is troef.

Deze werkwijze kenmerkt uiteraard elk van onze projecten, maar vooral bij monumentenzorg letten wij hier extra op. Wij hebben alles, van kennis tot materiaal, in huis om ervoor te zorgen dat het monument er weer als vanouds uitziet.

83%

Tevredenheid

79%

Duurzaamheid

87%

Service & Garantie

Bron: Klanttevredenheidsonderzoek

monumentenzorg1

Cultureel erfgoed

Zoals genoemd is het uiterst belangrijk om monumenten met zorg te behandelen, zoals eigenlijk overal het geval is. Onze vakmensen hebben de opleiding, ervaring en materialen ter beschikking om alle monumenten op te kunnen knappen.

Naast het repareren en renoveren kunnen wij het monument ook preventief behandelen. Op deze manier zal er geen graffiti of ander vuil aan het oppervlakte hechten en zal het monument een stuk minder snel beschadigen.

Projecten die we kunnen uitvoeren op het gebied van monumentenzorg zijn bijvoorbeeld:

  1. Het aanbrengen van een anti-graffiti coating
  2. Een (giet)vloer repareren
  3. Het aanbrengen van een coating
  4. Het uitvoeren van betonreparaties
  5. Het uitvoeren van vochtbestrijding
  6. Het uitvoeren van gevelreiniging
  7. En nog veel meer!

Wij kunnen al het werk dat nodig is aan uw monument met zorg en uiterste kwaliteit uitvoeren. Wij van Kornuyt vinden het belangrijk dat een monument er trots bij staat, u toch ook?

Heeft uw monument speciale zorg nodig? Wacht niet langer! Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij staan u graag te woord.

monumentenzorg3